Over ons

Over ons

Bij Onderdelen Discount Roden (ODR) draait alles om de passie voor landbouw en het leveren van hoogwaardige onderdelen die helpen uw onderhoud beter, sneller en kostenefficiƫnter uit te voeren. Ons verhaal begint met kennis van de sector. Als enthousiaste specialisten hebben we ODR opgericht om een betrouwbare partner te zijn, waar boeren en loonwerkers op kunnen vertrouwen met betaalbare oplossingen en een uitstekende service.

Onze Kernwaarden

  • Toewijding aan Kwaliteit: Bij ODR geloven we dat kwaliteit de basis vormt voor succes. Daarom streven we ernaar om alleen de beste onderdelen aan te bieden, zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoge eisen van de landbouwindustrie.

  • Betaalbaarheid: Wij begrijpen de kosten die komen kijken bij het runnen van een landbouwbedrijf en het uitvoeren van onderhoud. Daarom bieden we scherpe prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit, zodat u uw machines efficiĆ«nt kunt onderhouden zonder uw budget te overschrijden.

  • Snelle en Betrouwbare Service: Tijd is kostbaar in de landbouwsector. Daarom zetten we alles op alles om uw bestellingen snel te verwerken en de onderdelen op tijd bij u te bezorgen. Bij ODR streven we naar een service die net zo betrouwbaar is als uw landbouwmachines.

  • Professionele partners: ODR werkt samen met een groot aantal internationale partners voor de onderdelenvoorziening. Dit zijn o.a.: Granit, Industriehof, TVH, Profi Parts, Menke Agrar en BV Pro.


Onze Missie

Onze missie bij Onderdelen Discount Roden is eenvoudig maar krachtig: we willen de professionele partner zijn in uw werkplaats die hoogwaardige onderdelen levert tegen betaalbare prijzen. Onze passie voor landbouw en ons streven naar klanttevredenheid staan centraal in alles wat we doen.

Als u kiest voor ODR, kiest u voor meer dan alleen een leverancier van onderdelen. U kiest voor een partner die begrijpt wat u nodig heeft om uw bedrijf soepel te laten draaien. Deze persoonlijke aanpak maakt ons uniek. Ontdek het gemak en de betrouwbaarheid van bestellen bij ODR en ervaar de ondersteuning die uw onderhoud naar een hoger niveau tilt.

Bedankt voor het kiezen van Onderdelen Discount Roden, waar kwaliteit, betaalbaarheid en service samenkomen voor uw succes op het land, in de stal of op het erf.